Culinair Jazzy Diner tijdens Jazz & Sail in Bergen

Tijdens het jaarlijkse evenement Jazz & Sail, dat het eerste weekend van september weer duizenden bezoekers trekt, is het nu ook mogelijk om in style te dineren. Nederlands-Belgisch jazzy kwartet SWING & EASY gaat u meenemen in de sfeer van The American Songbook waarbij Soft Jazz, Swing, Ballads en Bossa Nova de avond vullen.

Tijdens deze avond wordt u culinair in de watten gelegd door de keukenbrigade van Hotel-Restaurant Marijke met een heerlijk 4-gangen diner. Vrijdag 4 september a.s. swingt Bergen de pan uit. Het ontvangst voor deze avond staat om 18:30 uur gepland in het restaurant van Hotel Marijke.

Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar dus reserveer snel. Dit kan aan de receptie van Fletcher Hotel Marijke aan de Dorpsstraat 23 te Bergen, telefonisch via 072-58 12 381 of via de website www.FletcherEvents.nl waar u ook meer informatie kan vinden over deze avond. Tickets zijn al te koop voor € 32,50 p.p. inclusief diner en jazz concert. Naast de losse tickets zijn er complete arrangementen verkrijgbaar inclusief een overnachting en een heerlijk ontbijtbuffet.

Terug