Dr. Groove

Vrijdagavond, 21:00 uur – 00:30 uur, Loetje

PODIUM SPONSORS

 
Accolade Makelaars
Loetje
 

INFO

Dr. Groove

Dr. Groove is een Nederlandse soul, funk en disco band, die het publiek trakteert op een flinke portie funk en disco uit de jaren 70, 80 en 90. Met een repertoire uit de gouden disco jaren, komen de grote hits voorbij ; zoals van Earth Wind & Fire, Incognito, KC & The Sunshine Band, Kool & The Gang, Stevie Wonder, Chic, Sister Sledge en nog veel meer. Kortom, een avond lang dansen op funk, soul en disco, het dak eraf bij dampende dance classics, en weer even op adem komen bij een gevoelige ballad.

Met een zanger en twee zangeressen als energiek middelpunt, en een uitgebreide band compleet met blazers, wordt het gegarandeerd feest !

Met een zanger en twee zangeressen als energiek middelpunt, en een uitgebreide band compleet met blazers, wordt het gegarandeerd feest !

FOTO'S

 

DrGroove – Bergen Jazz & Sail 2017

Een onverwachte "dubbel" dit weekend ! Vrijdagavond in Bergen, met niemand minder dan "Sexmachine" Robert Kramers, en zaterdagavond een spoedklus op het leuke feest van "Paintball Jungle" Wormerveer. Iedereen bedankt voor de organisatie en inzet, en in het bijzonder Dirk Heijne , die op zaterdagmiddag in 1,5 uur tijd een compleet licht- en geluidssysteem voor ons kon neerzetten ! En we zijn nog steeds "on the move" : Volgend weekend , zondagmiddag 10 sept, het AZ sportcomplex ( Kalverhoek in Zaandam ) , waar we alle Zaan-de-wandelaars, een muzikaal welkom zullen heten !

Geplaatst door Dr. Groove – Soul, Funk & Disco op Zondag 3 september 2017

Terug