Interview met Simone Dekker

Hieronder leest u het interview met Simone Dekker dat 27 augustus in de Duinstreek is verschenen. Simone is al voor de derde keer bezig met het organiseren van Bergens Talent tijdens Jazz&Sail Bergen.

BERGEN – Voor het derde jaar is Simone Dekker verantwoordelijk voor Bergens Talent tijdens Jazz & Sail in Bergen-Binnen. Jonge bandjes, singer-songwriters en artiesten krijgen dit jaar drie podia tot hun beschikking. Eén podium meer dan vorig jaar. Op zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur wordt het publiek getrakteerd op muziek bij de Nap, eetcafé Lamoraal en Fabels en bij Steff’s op het Plein.

Er is genoeg talent te ontdekken in Bergen en directe omgeving. Simone Dekker, zelf jong talent, kent inmiddels genoeg muzikanten, die de kans om op Jazz & Sail te staan met beide handen aanpakken. Simone: “Er is vorig jaar leuk gereageerd door het publiek op de jonge singer-songwriters, kleine acts en bandjes. Dat is een goede stimulans geweest om dit jaar uit te breiden.” Het extra podium wordt bij De Nap opgebouwd. Om de kwaliteit van de aanstormende talenten te waarborgen, krijgen zij begeleiding van meer doorgewinterde muzikanten. Een coach helpt hen met het opbouwen van de techniek en de soundcheck. Zo wordt het publiek getrakteerd op mooie shows van de Bergense talenten.
Onder andere Fleur Goedhart, Steef Kamper, Jade Langenberg, Maaike de Wit, Fight the Wood, ForTuned, Jip de Graaf en Traffic Jam zijn te zien in het centrum. Eervolle vermelding krijgt de band ‘The Rocking Smileys’. Deze jonge rockers zitten in groep acht van de basisschool. Kijk voor alle informatie over Bergens Talent op www.facebook.com/bergenstalent. Ook in Bergen aan Zee krijgt talent de ruimte. Op zaterdag van 15.00 tot 23.00 uur en zondag van 15.00 tot 21.00 uur staan verschillende jonge dj’s achter de draaitafel. De bekende dj Dimitri sluit Jazz & Sail in Bergen aan Zee af.

Terug