Karin Bloemen goes Jazz

Vrijdagavond, 19:00 uur – 21:00 uur, Ruïnekerk

INFO

Karin Bloemen goes Jazz

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig.

Karin Bloemen en haar man Marnix Busstra go Jazz! En dit al voor de tweede keer in de Heerlijkheid Bergen!

Nog voor ze haar opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam in 1984  afrondt, valt ze in de prijzen. Ze ontvangt de Pisuisseprijs, een onderscheiding voor de student met de beste theaterprestatie binnen de Academie. Deze prijs wordt na haar afstuderen al snel opgevolgd door de Pall Mall Exportprijs. Een prijs met als doel de ontwikkeling van jonge artiesten te bevorderen.

En dat doet Karin. Ze ontwikkelt zich als zangeres en actrice in diverse Nederlandse musicals, speelfilms, televisie- en radioprogramma’s – en speciaal voor Jazz&Sail Bergen 2018 treed Karin Bloemen samen met haar man Marnix Busstra en zijn Jazz Combo in de Ruïnekerk op and goes Jazz! Wij zijn trots en blij dat wij het prachtige concert van vorig jaar ook dit jaar weer kunnen aanbieden.

PS: de prachtige foto’s zijn trouwnes door Foto Piek gemaakt – www.piek.cc

FOTO'S

Terug