Lemon met ‘de band’

Botenclub Bergen aan Zee
Zondagmiddag, 15:30 uur – 18:00 uur

PODIUM SPONSOR

 
Broekhuis Alkmaar
Dé Verzekeringswinkel
MUD Jeans
Schoonmaakbedrijf Victoria
 

INFO

Lemon met ‘de band’

Op zondag beginnen we om 15:30 – 18:00 uur Lemon met ‘de band’: Jazz, pop, rock, rythm & blues, soul en r&b. Lemon speelt het allemaal! Deze veelzijdige band met professionele muzikanten. We beginnen rustig en eindigen op volle kracht! De laatste cd ‘Perfect It Will Never Be’ en sneak previews van het allernieuwste werk hier op SoundCloud.

Meer info: www.lemonline.nl

Lemon: Spacy, psychedelisch, groovy

Lemon heeft een ijzersterke live-reputatie, die op de site Gigstarter.nl consequent wordt onderstreept door 4 en 5-sterren reviews van programmeurs. Hun groovy sound met invloeden van bands als Primal Scream, The Charlatans, The Kooks, Stone Roses en Talking Heads, zette het publiek al op vele podia en festivals in beweging. Het is dan ook geen toeval dat Lemon eerder support act was van Primal Scream en The Charlatans.

Eind maart verscheen hun EP “How We Feel”, dat net als de in 2016 verschenen CD “Perfect It Will Never Be” onder andere te beluisteren op Spotify, iTunes, Deezer en Soundcloud. Festivalinfo waardeerde de CD met 4 uit 5 sterren en schreef: “De Amsterdamse band Lemon heeft een geweldig album afgeleverd”. Kindamuzik schreef: “Lemon zet met deze spacy, psychedelische en groovy plaat een stap vooruit richting die illusie van perfectie.” De bekende popjournalist Swie Tio plaatste het in zijn Top-10 van beste albums van het jaar. Inmiddels werkt de band aan hun volgende album, dat begin volgend jaar zal verschijnen.

Lemon zijn: Mark Bongers – bas, zang, Thomas Gense – toetsen, gitaar, zang, Paul Hesen – drums, zang, Ralf Hesen – gitaar, zang.

VIDEO'S

FOTO'S

Terug