Mud Jeans Regenerate festival!

Zaterdag, 14:00 uur,  Botenclub Grote Tent

PODIUM SPONSORS

 
Schoonmaakbedrijf Victoria
MUD Jeans
Broekhuis Alkmaar
Dé Verzekeringswinkel
 

INFO

Mud Jeans Regenerate festival (proudly supporting Sea Shepherd)!

Regenerate festival: Een zinvolle dag met een beach cleanup, nieuwe inzichten en gezelligheid. Voor alle oceaan liefhebbers en mensen met aandacht voor onze toekomst.

Neem deel aan gratis mini workshops over duurzaamheid (NL gesproken), bekijk een korte film van de Sea Shepherd Crew in actie en ontdek onze Sea Shepherd by MUD Jeans collectie.

Come explore how to restore.

Het festival vindt plaats op het strand in Bergen, de plek waar inspirerende wind zal waaien en ‘positive activism’ het sleutelwoord is. Transport vanaf station Alkmaar is geregeld.

Schrijf je in via deze link (deelname is gratis)

Over MUD Jeans

Wij maken nieuwe jeans van oude spijkerbroeken.
Wij ruimen op, door hoogwaardige jeans te maken van gerecycled en biologisch katoen. Voor ons zijn oude jeans nooit afval, maar een waardevolle grondstof. Dus als je je oude MUD-jeans terugstuurt, gaat hij bij ons door de shredder, spinnen we er nieuwe garens van en maken daarmee prachtige nieuwe denim. Zo eenvoudig kan circulariteit zijn.

www.mudjeans.eu

Over Sea Shepherd:

Sea Shepherd is een internationale non-profit organisatie ter bescherming van het zeeleven. De organisatie maakt gebruik van innovatieve tactieken en directe acties om de oceanen en al het leven daarin wereldwijd te verdedigen, beschermen en behouden. Sea Shepherd onderzoekt overtredingen van nationale en internationale beschermingswetten, legt deze overtredingen vast en dwingt beschermende maatregelen af als dat wettelijk mogelijk is.

www.seashepherdglobal.org 

VIDEO'S

Ocean Warriors: Chasing the Thunder

FOTO'S

Terug