Spectaculaire catamaran wedstrijden tijdens Jazz & Sail Bergen aan Zee

Voor het 40ste jaar op rij organiseert Botenclub Bergen tijdens Jazz & Sail (zaterdag 7 en zondag 8 september) catamaran wedstrijden. De wedstrijden worden georganiseerd vanuit het clubpaviljoen van de Botenclub in Bergen aan Zee. Na een spectaculaire wedstrijd op zaterdag, met hoge golven en straffe wind,  maakt het wedstrijdveld zich vandaag op voor 3 nieuwe races. In de dart 18 klasse gaan vader en dochter Ruud en Sabrina Goudriaan aan de leiding. In de grote klasse wordt leiding aangevoerd door Bart Damen en Valerie Goudriaan. Het wordt weer een spannende dag met spectaculaire beelden (Beeldmateriaal Femke de Vries Fotografie).

Na de wedstrijden barst het feest los met verschillende pop-rock bands en dj’s in de grote tent op het strand van de Botenclub. Vanaf 15:00 uur staat DJ Arturo klaar met lekkere Beach muziek en om 17:00- 19:00 speelt Ship & Horse band in originele bezetting.

Van 19:30 tot 22:00 uur staan de roemruchte rockers van UNCLE HARRY’S PUNCH op het podium. Deze band is ondertussen bijna een vast onderdeel van de line-up. En niet zonder reden. Met nummers van onder andere ZZ Top, Aerosmith, Black Crowes, Billy Idol en The Rolling Stones zetten ze de feesttent op zijn kop.

See you at the beach!

Terug