OOK SPONSOR WORDEN?

Jazz&Sail 2017

Voor de 38e keer wordt dit bruisende evenement georganiseerd in het dorp Bergen en aan het strand in Bergen aan Zee. Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september a.s. staan Bergen en Bergen aan Zee in het teken van Jazz&Sail. Als stichting bestaande uit louter gedreven vrijwilligers, zijn wij afhankelijk van de steun van bedrijven, instellingen en particulieren. Zonder deze steun is er simpelweg geen Jazz&Sail. Wist u dat wij de vergunninghouder van het evenement zijn en de gehele infrastructuur zoals podia, verkeersregelaars, geluid, licht etc. regelen? Dan begrijpt u ook dat hiermee veel geld is gemoeid.

Evenement

Al 37 jaar is Jazz&Sail een traditie en zeker de laatste paar jaar met het inzetten van een volledig nieuwe koers smaakt het naar meer. We zijn al weer volop bezig met editie 2017. Kritisch naar de formule blijven kijken, aanpassen wat (nog) beter kan. We streven naar 8 buitenpodia die allemaal twee avonden meedraaien en waar natuurlijk ruimte is voor uw bedrijfsnaam.

Zaterdagmiddag

Nog meer accent op de zaterdagmiddag met “Bergens Talent”  en evt. andere kunstvormen zodat er nog meer mensen de weg naar ons dorp weten te vinden. Een passende opening van het evenement voor sponsoren en andere genodigden maakt ook deel uit van het festival.

Sponsormogelijkheden

Voor u als bedrijf of instelling is er veel te winnen bij het ondersteunen van dit mooie evenement: meerdere sponsormogelijkheden tegen scherpe tarieven zijn vanzelfsprekend. In onze Sponsortabel-2017 zult u straks vast een zeker iets passends kunnen vinden! Een groot en breed geschakeerd publiek met aandacht voor uw uitingen. Per avond komen er duizenden mensen naar Jazz&Sail. Ondersteuning van verschillende media valt u ten deel bij uw steun zoals Facebook acties, Twitter aandacht etc. Kortom: Jazz&Sail biedt een prachtig podium om met uw doelgroep te communiceren.

Meer weten?

Mail naar sponsor@jazzbergen.nl of bel met Frank Koppes op 0642809690.

Sponsortabel

Hier vindt u 2018 weer een overzicht van onze sponsormogelijkheden (pdf).

Terug