OOK SPONSOR WORDEN?

Jazz&Sail Bergen Centrum 2019

Hopelijk mogen wij als Jazz&Sail organisatie U, onze vaste sponsors en uiteraard ook   “nieuwkomers”, aan ons binden voor het Jazz&Sail festival – editie 2019! Voor de 40e keer wordt dit bruisende evenement georganiseerd in Bergen centrum en aan het strand in Bergen aan Zee. Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september dit jaar staan Bergen en Bergen aan Zee in het teken van Jazz&Sail. Als stichting bestaande uit louter gedreven vrijwilligers, zijn wij afhankelijk van de steun van bedrijven, instellingen en particulieren. Zonder deze steun is er simpelweg geen Jazz&Sail. Wist U dat wij de vergunninghouder van het evenement zijn en de gehele infrastructuur zoals podia, verkeersregelaars, geluid, licht, etc. regelen? Dan begrijpt u ook dat hiermee veel geld is gemoeid.

Evenement

Al 39 jaar is Jazz&Sail een traditie en zeker de laatste paar jaar met het inzetten van een volledig nieuwe koers smaakt het naar meer. We zijn al weer volop bezig met editie 2019. Kritisch naar de formule blijven kijken, aanpassen wat (nog) beter kan. We streven naar 9 buitenpodia die allemaal twee avonden meedraaien en waar natuurlijk ruimte is voor uw bedrijfsnaam.

Vrijdagavond

Vooruitlopend op de definitieve invulling van deze avond, zal het muzikaal festival starten in de Ruïnekerk met een aansprekende vocale artiest uit de Nederlandse top. Na dit openings- spektakel zal het muziek feest op diverse podia, zowel binnen als buiten de horeca locaties van start gaan.

Zaterdagmiddag

Nog meer accent zal worden gelegd op de zaterdagmiddag, om ook de jeugd te enthousiasmeren, alsmede te laten participeren in dit evenement. Buiten optredens van  “Bergens Talent”, zijn ook andere kunstvormen in beeld, zoals het Straattheater. Wij willen daarmee bereiken dat er nog meer mensen (jongelui) de weg naar ons dorp weten te vinden.

Zaterdagavond

Het accent van deze avond ligt op het aantrekken van een breed publiek uit de regio, alsook vanuit het toerisme. De muzikale invulling ligt in lijn met voorgaande edities van Jazz&Sail.

Sponsormogelijkheden

Voor u als bedrijf of instelling zijn er vele mogelijkheden om middels dit unieke evenement uiting aan uw business / activiteiten te geven. Voor sponsormogelijkheden verwijzen wij u naar de Sponsortabel 2019. Het Jazz&Sail evenement trekt duizenden toeschouwers, alsmede een breed geschakeerd publiek, waarbij uw bedrijf of instelling door diverse media uitingen mag rekenen op hun aandacht. Deze media uitingen vertalen zich in:

  • Jazz&Sail website – jazzbergen.nl
  • Social media, zoals Facebook, Instagram en Twitter
  • Regionale weekbladen
  • Digitale media
  • Banners
  • Flyers
  • Posters
  • Logo op vlag
  • Logo op boarding toegangswegen

Kortom: Jazz&Sail biedt een prachtig podium om uw doelgroep te bereiken. Ps.: Als Jazz&Sail organisatie roepen wij ook vrienden en donateurs, die Jazz&Sail een warm hart toedragen, op om een (financiële) bijdrage te leveren om dit evenement mogelijk te maken.

Meer weten?

Mail naar sponsor@jazzbergen.nl of bel met Frank Koppes op 0642809690 of Max van Veen op 0612936357.

Sponsortabel

Hier vindt u in de Sponsortabel 2019 weer een overzicht van onze sponsormogelijkheden (pdf).

Terug