Talent on stage Loetje

Zaterdagmiddag, 14:00 uur – 19:00 uur, Loetje

INFO

Talent on Stage

Talent On Stage is het platform van Jazz & Sail waar beginnende en reeds gevorderde acts de kans krijgen om zichzelf te laten zien. Waar Talent On Stage altijd het zaterdagmiddag programma is geweest is er dit jaar zelfs op de vrijdagavond een podium waar voorgaande talenten de kans krijgen om zich te bewijzen in het avondprogramma ! Op de vrijdagavond zal, na twee jaar in het middagprogramma te hebben gestaan, 3 Point Landing te bewonderen zijn. Zaterdagmiddag staan o.a. de onderstaande bands op het podium!

107 | 14:00 – 14:40, Podium Loetje |
Band 107, oefent op huisnummer 107, bestaat uit Iris op de zang, Ivan op de gitaar, Max op de bas, Kevin op de saxofoon en Randy op dedrums. De band is in 2014 ontstaan en hebben zodoende een breed repertoire opgebouwd. Van The Beatles tot aan Bruno Mars en van Linkin Park tot aan Dré Hazes. Met verschillende kleine optredens in Heiloo en omstreken heeft 107 al behoorlijk wat podium tijd gepakt. Met als kopstuk de avond met Anita Meyer en deze zomer een optreden in Zuid-Frankrijk.

Jesse & Emily | 14:50 – 15:30. Podium Loetje |
Jesse en Emily hebben zijn elkaar tegen gekomen tijdens de talentenjacht “Alkmaars Talent”
Beiden hebben ze in de finale gestaan van deze talentenjacht en hebben besloten om voor Jazz & Sail Talent On Stage hun krachten te bundelen ! Jesse en Emily brengen zowel solo als duo covers en eigen werk te gehoor. Ben je nieuwsgierig ? je kan Jesse ook volgen op youtube waar hij onder zijn eigen naam vlogs plaatst !

Sebastiaan C. | 15:50 – 16:20, Podium Loetje |
Sebasiaan stopte op zijn 14e met al zijn sporten om te gaan zingen. Hij was angstig over wat andere mensen ervan zouden vinden, maar hij vindt zelf muziek maken het mooiste wat er is. Vanaf die tijd wil hij muzikant worden. Door de jaren heen heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld. Bij gevoelige nummers voelt hij zich het meest thuis, omdat hij daar een groot deel van zijn emotie in kan leggen.
Door de jaren heen heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld. Bij gevoelige nummers voelt hij zich het meest thuis, omdat hij daar een groot deel van zijn emotie in kan leggen.
Sebastiaan wil zijn muziek nu delen met de wereld, hij hoopt hiermee mensen wat te kunnen geven.

Delore | 16:40 – 17:25, Podium Loetje |
Met een knipoog naar de gedachtes en verlangens van frontvrouw Liza Bloem, speelt Delore eenset met diepgravende teksten en lange spanningsbogen. De nummers gaan over plekken waar je graag wil zijn, de tijd of ervaringen in de liefde. De band geeft Nederlandstalig weer een fris karakter: dromerige sferen, fluweelzachte zang eneen meervoud glasheldere gitaarpartijen.

Lake Michigan | 17:45 – 18:45, Podium Loetje |
Lake Michigan heeft zijn koers bepaald en is aan hun reis begonnen. Geïnspireerd door Zac Brown Band, Jason Isbell en Kacey Musgraves wordt dit 5-stuk geleverd met een rugzak volliedjes en staan ze klaar om hun plek in de Americana-scene veilig te stellen.Hun doordachte, vertellende teksten zijn verrijkt door hun prachtige vocale harmonieën, perfect in balans en geleverd met totale overtuiging. Verwacht een vintage geluid gemengd met subtiele pop-elementen en een vreugdevolle live uitvoering.

 

Terug