Talent on stage Steffs Beter Belegd

Zaterdagmiddag, 14:00 uur – 19:00 uur, Steff’s beter belegd

INFO

Talent on Stage

Talent On Stage is het platform van Jazz & Sail waar beginnende en reeds gevorderde acts de kans krijgen om zichzelf te laten zien. Waar Talent On Stage altijd het zaterdagmiddag programma is geweest is er dit jaar zelfs op de vrijdagavond een podium waar voorgaande talenten de kans krijgen om zich te bewijzen in het avondprogramma ! Op de vrijdagavond zal, na twee jaar in het middagprogramma te hebben gestaan, 3 Point Landing te bewonderen zijn. Zaterdagmiddag staan o.a. de onderstaande bands op het podium!

QYB | 14:10 – 14:50, Podium Steff’s |
QYB, een naam bedacht om een presentator te verwarren. We bleken QYB een te leuke naam te vinden, dus die hebben we niet veranderd en dat gaan we ook niet doen!
QYB bestaat uit: Jafet (drums), Manu (gitaar), Vadim (basgitaar), Merel (zang) en natuurlijk Zilver (toetsen).
QYB is nog jong en ons persona is nog onduidelijk, nu spelen wat we lekker vinden klinken. Of dat nou laid back reggae of een lekker rock nummertje is maakt ons niet uit. Zolang wij er maar plezier hebben in het muziek maken.

La Nique | 15:05 – 15:45, Podium Steff’s |
La Nique, het project van Laniek Reedijk, een singer-songwriter uit Nederland.Beïnvloed door artiesten als Bob Dylan, Damien Rice en Mumford and Sons, is het niet vreemdom zijn muziek folk te noemen.Hoewel de muziek wordt beïnvloed door deze artiesten, heeft La Nique een eigen manier om zijn waarheid te vertellen. Zonder zijn hart en geest te verliezen kan hij stiekem rebels zijn.

The Guy Next Door | 16:00 – 16:40, Podium Steff’s |
Zoals de naam luidt: vier buurjongens uit Heiloo die elkaar gevonden hebben in de muziek.
Met de funky/rock tunes van gitarist Jip, de explosieve ADHD(rums) van Joël, de Rotterdamse bas lijntjes van Reno en de rauwe geluidsfabrikant Sem, spelen ze ongegeneerd vieze funk/rock.

The Compounds | 16:55 – 17:45, Podium Steff’s |
Eén gemene rockin ‘machine! Enthousiast, solide, uniek en een beetje raar: The Compounds maken muziek in het vertrouwde klassieke en hard rockgenre, maar met een unieke sound en show. De band is opgericht in januari 2018 en heeft sindsdien tientallen optredens gespeeld. The Compounds zal hun eerste EP ‘Far From Home’ uitbrengen op 26.05.2019 in Patronaat, NL. Frontman Nick zorgt voor een solide show. Simon (gitaar) zorgt voor de melodische begeleiding. Jennifer (drums) en Jeffrey (bas) vullen het ritmische hart van de band.

Moor Park | 18:00 – 19:00, Podium Steff’s |
Rocken alsof het je laatste dag is.
Dat is Moor Park.
De muziek spreekt: zware riffs, krachtige melodieën en pakkende teksten. De band neemt hun publiek graag mee op een reis door hun wereld, waar muziek de religie is.
Hun chemie is de finishing touch van hun show.
Tijd om het land te veroveren. Steen voor steen, fase na fase.
Do you want Moor?

 

 

Terug