Three of a Kind

Vrijdagavond, 19:00 uur – 23:00 uur, Hotel Fletcher

INFO

Three of a Kind

Met charisma en klasse staat jazztrio Three of a Kind altijd voor kwaliteit. Zonder concessie te doen aan muziek of professionaliteit, blijft het voornaamste keyword ‘aanpassingsvermogen’. Three of a Kind kenmerkt zich door met een vlotte uitstraling en talent ieder evenement van muziek op maat te voorzien.

Een sterke lijst opdrachtgevers en een prachtig cv heeft dit trio naam en status gegeven, zowel binnen het bedrijfsleven als in de wereld van musici. Een relatief jong team van gedreven jazzmuzikanten. Hun streven? Kwaliteit en uitstraling

Achter Three of a Kind schaart zich een bedrijfsmentaliteit. Muziek staat misschien op het event zelf centraal, maar daarbuiten geldt stiptheid, sterk klantcontact en een duidelijke bedrijfsvoering. Three of a Kind heeft dezelfde professionaliteit als hun klantenkring. Mede daarom heeft het trio met meerdere opdrachtgevers langere samenwerking.

Wietse Voermans

Na een succesvolle studie geluidstechniek in Utrecht, studeert hij sinds 2009 saxofoon aan de Jazz Academy van Codarts Rotterdam en krijgt hier les van Ben van den Dungen, Simon Rigter en Dick de Graaf. Met zijn pakkende spel en fantasierijke lijnen blijft hij het publiek boeien. Hij speelde onder andere op The Hague Jazz Festival en op het North Sea Jazz Festival 2012 met de Codarts & KC Big Band, en stond bovenal in 2013 in de halve finale van de prestigieuze Erasmus Jazz Prijs.

Rob Meulmeester

Eerst scheikunde gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam, toen hij erachter kwam dat zijn echte roeping bij de gitaar lag. Ook Rob studeert aan de Jazz Academy van Rotterdam en behoort hier tot de topstudenten. Zijn cv bestaat uit meerdere prachtige projecten met verschillende muzikanten; van sessies openen in Rotterdam tot spelen met reggeagroepen. Daarnaast is Rob een geweldig kok.

Camiel Jansen

Ook Camiel begon zijn muzikale loopbaan aan Codarts. Op de contrabas vond hij zijn echte passie, en met succes. Ook hij doet veel projecten buiten zijn studie. Zo is hij bassist van de prestigieuze Jazzmania Bigband en heeft hij een eigen wekelijkse sessie in Rotterdam. Hij treedt gemiddeld meerdere malen per week op met totaal uiteenlopende projecten.

FOTO'S

VIDEO'S

Three of a Kind

Terug