Trek Jazz & Sail over de streep!

Het centrum van Bergen bruist 6 en 7 september weer van de muzikale activiteiten. Wij organiseren dan de 34e editie van het gratis toegankelijke Jazz & Sail festival in het pittoreske centrum van Bergen. Dit unieke GRATIS festival biedt een zeer gevarieerd aanbod van muzziekstijlen uitgevoerd door regionaal en landelijk bekende bands. Over de invulling van de podia kunt u alles lezen onder Programma Vrijdag en Zaterdag.

Om het festival echter ook dit jaar doorgang te kunnen laten vinden hebben wij nog € 5.000,– nodig. Gezien de enthousiaste reacties van het publiek de laatste jaren, hopen wij dit geld binnen te krijgen via donaties van onze vaste bezoekers. Dit kan eenvoudig via deze link naar de website van “voor de kunst” die onze crowd-funding actie faciliteert. Wilt u ons ook steunen en in ruil daarvoor bijv. de unieke Jazz & Sail sticker, een leuk t-shirt of een prachtige sweater ontvangen? Dan moet u alleen maar hier klikken en de verdere instructies volgen.  Deze actie loopt nog tot 31 juli 2013.

Mocht het niet lukken het benodigde geld binnen tot die tijd binnen te halen, bestaat de kans dat het evenement niet doorgaat!

Zoals u weet wordt ons festival georganiseerd door een groep vrijwilligers met als doel een voor iedereen toegankelijk en gezellig evenement neer te zetten en samen op een leuke manier afscheid te nemen van het zomerseizoen.

Terug