Vrijdag en zaterdag: Jazz&Sail in het centrum van Bergen

Jazz&Sail 40-jarig jubileum – Oproep!

Jazz&Sail 2019 staat in het teken van het 40-jarig jubileum. Wij als organisatie zijn drukdoende om daar speciaal uiting aan te geven. Het logo is hierop aangepast. Een tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten. We gaan op zoek naar de Jazz&Sail bestuursleden c.q. vrijwilligers van weleer om voor en met hen een “40 Jaar Jazz&Sail” expositie in Museum Kranenburgh te organiseren.

Tijdens deze expositie willen wij foto’s en opnames van 40 jaar Jazz&Sail tonen. Wij zijn dan ook op zoek naar beeld, foto- en geluidmateriaal van de afgelopen 40 jaar met memorabele optredens en sfeerbeelden.

Hierbij dan ook een oproep aan degene, die in het bezit zijn van beeld, foto en geluidmateriaal van de voorbije Jazz&Sail edities, om deze ter beschikking te stellen voor deze tentoonstelling. Mocht je materiaal beschikbaar willen stellen dan graag contact opnemen met onderstaande contactpersonen, dan zorgen wij voor een waanzinnig en kleurrijk tijdslijnoverzicht vanaf het prille begin tot nu.

Ook doen wij een oproep aan Bergense muzikanten die in het verleden hebben opgetreden tijdens Jazz&Sail en het leuk vinden om de “40 Jaar Jazz&Sail” expositie muzikaal te ondersteunen. Het lijkt ons een leuk idee dat te doen op basis van een soort jamsessie en/of een klein optreden met de eigen band.

Wij willen jullie dan ook vragen om op kort termijn contact met ons op te nemen: Loek Jonk 06-50654508 Loek.Jonk@KPN.com of Cees den Houdijker 06-11690005 ceesdenhoudijker@icloud.com

Bezoek regelmatig onze website, zodat u op de hoogte blijft van de voortgang van het evenement! U vindt ons ook op Facebook, Instagram en Twitter

Terug