Zaterdag & zondag: Jazz&Sail in Bergen aan Zee

Natuurlijk is het zondag bij de Botenclub in Bergen aan Zee weer een groot feest! Op zondag 8 september staat er een grote feesttent op het strand en wordt de Botenclub omgetoverd tot de ontmoetingsplek voor zeilers, muziekliefhebbers en feestgangers. De deuren van de club worden opengezet voor iedereen! En dat inmiddels voor het 40ste jaar oprij. Vanaf 15.00 uur start DJ Arturo en vanaf 17.00 treedt de legendarische Ship and Horse Band op in de originele bezetting, de band die in de jaren ’80 een van de smaakmakers was van Jazz&Sail! Daarna neemt om 19.30 uur Uncle Harry’s Punch het stokje over om het 40 jaar jubileumfeest af te sluiten!

Op zaterdag is er vanaf 15.00 uur een Beach Clean Up richting Bergen aan Zee in samenwerking met Sea Shepherd en Sublime FM. Het wordt een flink spektakel met muziek van Sublime FM DJ’s en live saxofonist en percussionist! Percussie is een verzamelnaam voor instrumenten die bespeeld worden door er op te slaan. Het gaat om de meer exotische slaginstrumenten zoals conga’s of bongo’s.

Voor alle oceaanliefhebbers en mensen met aandacht voor onze toekomst. Neem deel aan gratis mini-workshops over duurzaamheid (NL gesproken), bekijk niet eerder gepubliceerde beelden van de Sea Shepherd Crew in actie en ontdek de Sea Shepherd by MUD Jeans collectie.

Naast het muziekprogramma worden op zaterdag 7 en zondag 8 september op zee spectaculaire catamaran wedstrijden georganiseerd.

Meer informatie over de zeilwedstrijden vind je in het menu bij Sail.

Met je voetjes door het zand op weg naar de Botenclub. Vrienden ontmoeten, feesten en dansen tot je erbij neervalt. Welkom op de Botenclub! Je vindt ons bij opgang Zuid (150 meter naar links).

Klik hier onder voor het volledige muziekprogramma

Terug