Zaterdag & zondag: Sail in Bergen aan Zee

Voor het 40-ste jaar op rij organiseert Botenclub Bergen tijdens Jazz & Sail op zaterdag 7 en zondag 8 september catamaran wedstrijden. Er wordt gestart in twee startvelden. Boten met een Texel rating groter of gelijk aan 107 en kleiner dan 107. Alle type catamarans zijn dus welkom! Jazz & Sail is tevens een officieel Dart 18 evenement wat zorgt voor een extra groot deelnemers veld.

De wedstrijden worden georganiseerd vanuit het clubpaviljoen van de Botenclub. Boten kunnen eventueel al op vrijdag worden gebracht.

Op zaterdag is de eerste start om 12:00 uur en worden 3 of 4 wedstrijden gevaren. Na de wedstrijden wordt voor de zeilers en hun supporters een barbecue georganiseerd en is er live muziek. Onder het genot van een wijntje of biertje napraten, genieten van de ondergaande zon en live muziek. Dat is wat wij noemen de Jazz & Sail beach-vibe!

Op zondag zullen we wederom het water opgaan en staan er 2 wedstrijden gepland. De eerste wedstrijd start om 11:00 uur. Bij terugkomst barst het echte feest los met verschillende pop-rock bands en dj’s.

Bij voorinschrijvingen via de weblink krijgen deelnemers een gratis t-shirt (inschrijfgeld wordt terug gestort wanneer de wedstrijden geen doorgang kunnen vinden).

Klik hier om je in te schrijven.

Jazz & Sail, sport, fun music and more!

Tot ziens tijdens Jazz & Sail!

Terug